Aparat de curățat scame – Philips GC026/00

Probabil tuturor ni se mai adună scame pe câte o haină, și evident acestea sunt inestetice, însă cu ajutorul aparatului de curățat scame Philips GC026/00 scamele vor putea fi înlăturate. Avem aici un aparat cu o forma foarte practică, cu un ventilator destul de puternic, însă mai multe despre design și caracteristici vom discuta în cele ce urmează.

Nu toată lumea își permite „moftul” de a cumpăra un aparat de curățat scame, însă acesta ar trebui să devină o necesitate pentru toți, de altfel, nefiind un aparat scump. În majoritatea magazinelor românești prețul unui asemenea aparat de curățat scame nu depășește 100 lei, în timp ce Philips GC026/00 costă doar 50 lei în majoritatea magazinelor, evident fiind și unele magazine ce încearcă să profite un pic cu prețul.

S-a spus de multe ori că în ceea ce ține de produsele de îngrijire personală nimeni nu poate întrece Philips, olandezii fiind printre cei mai buni producători de aparate destinate îngrijirii corporale, dacă nu, chiar cei mai buni.
aparat de curatat scame Philips GC026/00
Normal, toți căutam un aparat de curățat scame performant, probabil cel mai bun aparat de curățat scame, iar despre Philips GC026/00 putem spune fără niciun dubiu ca este cel mai bun aparat de curățat scame, iar acest lucru îl putem demonstra mai jos cu ajutorul caracteristicilor aparatului.

În primul rând, ni se oferă o lama destul de lată spre a acoperi o suprafață cât mai mare la trecerea aparatului peste zona cu scame, astfel nefiind nevoie o muncă prea migaloasă la articolele vestimentare de pe care vrem să inlaturam scamele, câteva miscari fiind suficiente spre a elimina scamele de pe haine și astfel acestea vor arăta la fel de bine ca atunci când le-ați cumpărat.

În ceea ce tine de rotațiile lamei, ni se oferă 8800 de rotații pe minut, astfel lamele vor înlătura sigur și eficient scamele hainelor. În pachet ni se oferă și o perie de curățat aparatul spre a înlătura scamele ramase pe suprafața de prindere.

Evident, aparatul Philips GC026/00 trebuie curățat urmând niște instrucțiuni, clasicele manuale de utilizare putând fi găsite în cutia produsului. Tot acolo ni se oferă și doua baterii de tip Philips AA, baterii care, conform producătorului olandez permit o autonomie îndelungată a aparatului.

10 Total Score
Aparat de curățat scame - Philips GC026/00

Acest aparat îndeplinește perfect funcția pentru care a fost creat și anume să ne scape de scamele de pe haine și în plus de asta are un preț accesibil. Este un aparat de nota 10 ce merită toți banii.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

twelve + 1 =