Allnews – prima platforma online care iti livreaza doar datele care te intereseaza

Allnews

Intr-o lume a tehnologiei unde viteza informatiei dar si acuratetea ei sunt elementele vitale oricarei persoane, ne confruntam cu intrebarile cele mai des intalnite : care sunt stirile adevarate, cat de complete sunt ele si cum scapam de stirile balast.

Conform unui studiu recent , Facebook a ajuns sa ingereze zilnic de 1000 de ori mai multe date daca o face New York Stock Exchange iar Twitter stocheaza de 22 ori mai mult decat NYSE. La nivel Global putem spune ca se creeaza date ce insumeaza o dimensiune de peste 35 de zettabyte de date (de 300 de ori mai mult ca in 2005) , iar cifra creste de la an.

Peste 5 miliarde de ore video sunt vizionate in fiecare luna, peste 400 miliarde de unitati de continut sunt distribuite pe Facebook in fiecare luna si aceste valori sunt in crestere.

Diversitatea informatiilor existente, corelata cu volumul mare de date si cu viteza lor de propagare, a generat o noua mare provocare: separarea rapida a informatiei utile de cea nefolositoare si exploatarea eficienta a datelor obtinute in scopul obtinerii de rezultate optime

Ce incercam noi sa facem? Simplu , sa culegem informatii din orice sursa existenta si disponibila (scrisa,audio si chiar video), sa varsam tot continutul intr-un singur loc , sa il sortam si ulterior sa il distribuim ca pe o stire completa.

Cu platforma ALLNEWS de fapt asta poti face: iti poti seta zona de interes, apoi platforma colecteaza automatizat materiale specifice interesului tau, le prelucreaza, indiferent de forma si structura lor si apoi ofera informatii clare si relevante sub forma unor articole.

Pe scurt platforma Allnews permite:

 • identificarea, selectarea si colectarea de stiri, indiferent de formatul in care sunt difuzate :

   • stiri/informatii in format video (buletine informative, prelegeri, emisiuni, reportaje, interviuri, etc), provenite din surse diverse (internet, TV, reporteri, agentii de presa, etc);

   • stiri in format audio/inregistrari audio, provenite din surse diverse (radio, interviuri, reportaje, internet etc) ;

   • stiri in format text, provenite din surse diverse (internet – pagini web, ziare, reviste etc)

si consolidarea lor intr-o baza de date nestructurata.

 • analizarea si prelucrarea datelor culese in scopul consolidarii ei intr-un format si structura comuna, utilizand

   • functionalitati de recunoastere a vorbirii in datele video/audio si transsformarea ei in text (transcrierea automata a textelor din datele audio/video),

   • algoritmi de transformare a print-urilor colectate (ziare,reviste) in text prin tehnologie de tip OCR,

   • colectarea informatiei existente in pagini web si consolidarea ei in structuri sablon, de tip text.

 • indexarea si structurarea informatiei obtinute, utilizand algoritmi de indexare si de relevanta

 • exploatarea si livrarea informatiilor utile catre beneficiarii interesati.

Interfata platformei All News este user friendly si intuitiva si ofera exact informatiile de care ai nevoie. Modul de utilizare este simplu: alegi zona ta de interes si obtii imediat informatii utile si organizate referitoare la subiectul ales.

Utilizam conectori cu cele mai accesate platforme de stiri, culegem date automat la intervale de timp prestabilitate si aplicam algoritmi performanti de curatare, grupare si indexare pentru a prezenta datele intr-o forma utila.

Allnews are fluxuri prestabilite si configurabile ce vizeaza modul de lucru din industria media cum ar fi agentiile de stiri, televiziunile / radiourile, presa scrisa sau online, etc, dar poate fi utilizat de catre orice companie care isi doreste informatii relevante obtinute rapid.

Platforma Allnews va fi disponibila online incepand cu toamna 2018 si este realizata de Premia Software Solutions o companie specializata in tehnologii de inteligenta artificiala si analiza inteligenta de date.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

four − three =

Shopping cart