Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Alizee AW12GR, capacitate 12.000BTU, clasă A++ și kit instalare gratuit

Alizee AW12GR este un aparat de aer condiționat cu un preț foarte accesibil și kit de instalare gratuit. De asemenea Alizee AW12GR vine cu cele mai importante funcții de confort.

Datorită prețului foarte bun, Alizee AW12GR a fost unul dintre cele mai achiziționate aparate de aer condiționat din acest sezon.

În ceea ce privește prețul, la momentul redactării acestui articol, Alizee AW12GR se găsea la 1300 lei, iar oferta actuală o puteți găsi aici.

Design

Ca și design, Alizee AW12GR nu se evidențiază în mod deosebit, dar cu toate acestea beneficiem de un display led ascuns în carcasă, ce afișează temperatura doar când aparatul este pus în funcțiune.
Alizee AW12GR

Alizee AW12GR – Verifică aici stocul și prețul actual

Putere de răcire și eficiență

În ceea ce privește răcirea, Alizee AW12GR are o putere de 12.000 BTU, cu o eficiență A++, fiind perfect pentru încăperi de până la 23 m².

Consumul redus de energie se datorează compresorului cu tehnologie de tip inverter.

Funcții

Alizee AW12GR ne oferă funcțiile de bază pentru un confort sporit, iar una dintre acestea până de curând o întâlneam doar la aparatele de aer condiționat mult mai scumpe.

Este vorba despre funcția I Feel ce ține cont de senzorul din telecomandă și în consecință creează un confort sporit printr-o reglare mai precisă a temperaturii din zona unde amplasăm telecomanda.

O altă funcție de confort este Sleep Mode pe care o putem activa pe timp de noapte când dormim pentru a reduce zgomotul la minim cât și consumul de energie.

Fiind un aparat de buget, Alizee AW12GR nu are funcție Wi-Fi, astfel că pentru a putea seta aparatul să pornească sau să se oprească singur putem folosi funcția Timer.

Alizee AW12GR are și funcție Turbo pentru a răci încăperea într-un timp foarte scurt

Cei care au probleme cu umiditatea excesivă, trebuie precizat că Alizee AW12GR are și funcție de dezumidifcare prin care elimină extrem de eficient umidatea din încăpere.

Concluzie

Având în vedere că aparatul de aer condiționat Alizee AW12GR vine la pachet cu kit de instalare, oferta actuală este una dintre cele mai avantajoase.

9 Scor total
Alizee AW12GR ieftin și bun

Alizee AW12GR vine cu una dintre cele mai bune oferte de buget.

Design
9
Funcții
8.5
Consum
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

six + ten =