AirMotion H1 Yellow Hoverboard accesibil cu autonomie până la 18km

999,00 Lei 1.499,00 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 1 mai 2024 14:57

AirMotion H1 Yellow este un hoverboard, cu alte cuvinte un fel de skateboard electric ce poate fi controlat folosindu-ne centrul de greutate. Acest hoverboard beneficiaza de roti de 6.5 inchi si de o autonomie de pana la 12-18 kilometri.

Seria AirMotion H1 vine in mai multe variante de culoare, modelul de fata despre care vorbim este de culoare galbena cu negru. Aceste modele de hoverboard-uri sunt dotate cu motoare deosebit de silentioase si fiabile si se pot folosi atat prin oras cat si prin alte zone asfaltate.

AirMotion H1 Yellow dispune de un diametru al rotilor de 6.5 inchi si sunt realizate dintr-un cauciuc rezistent, masiv. Acest hoverboard are o garda la sol de 3 centimetri, viteza maxima pe care o poate atinge fiind de 12km/h, asta in cele mai optime conditii precum un drum drept si asfaltat.

Distanta maxima pe care o poti parcurge cu AirMotion H1 Yellow este de 12,5 km cu conditia sa nu ai mai mult de 70 de kilograme. Acest hoverboard poate, fara probleme, sa ruleze pe un drum cu o inclinatie de maxim 18 grade sau in conditii de temperatura cuprinse intre -10 grade si 60 de grade Celsius.

Rotile sunt din cauciuc aderent ceea ce asigura o mai mare manevrabilitate si stabilitate. Bateria litiu-ion de 4.3 Ah se incarca in aproximativ doua-trei ore si dispune, dupa cum spuneam mai sus, de o autonomie de 12,5 – 18 kilometri, in functie de carcateristicile drumului de parcurs.

Puterea generata de cele doua motoare de cate 200W ofera dispozitivului AirMotion H1 Yellow posibilitatea de a atinge 12km/h. Greutatea minima care declanseaza senzorii giroscopului permitand deplasarea este de aproximativ 30 de kilometri iar cea maxima care poate fi transportata este de 100 de kilograme.

Acest hoverboard ar putea fi potrivit pentru cei aflati in cautarea unui gadget de Craciun pentru copiii lor. Toti copiii au din cand in cand nevoie de o activitate noua, un hoverboard poate fi cea mai buna alegere in aceasta perioada a sarbatorilor.

Deoarece autonomia ajunge pana la 18 kilometri si durata de incarcare a bateriei este de doar 2-3 ore, copilul tau se va putea bucura mai multa vreme de el. In plus, combinatia de negru si galben este deosebit de atractiva pentru orice copil, ii confera un strop de autenticitate.

Pretul este unul cat se poate de decent, daca ai noroc sa il achizitionezi la reducere, si mai bine. Reprezinta unul din cele mai bune modele de pe piata. Singurul dezavantaj este acela ca nu beneficiaza de conexiune Bluetooth.

Concluzie

AirMotion H1 Yellow este un hoverboard care se va transforma rapid in gadgetul tau preferat. Fiabil, compact, pregatit pentru explorare, acest hoverboard vine cu un design atractiv, oferindu-i celui care il conduce o placere unica.

Carcasa este confectionata dintr-un plastic dur si rezistent, finisajele sunt de exceptie. Cu AirMotion H1 Yellow te poti plimba si distra totodata avand in vedere ca are roti destul de mari. Este un hoverboard puternic si robust ceea ce ii va incanta cu siguranta pe multi dintre voi.

9.5 Total Score
AirMotion H1 Yellow

AirMotion H1 Yellow are un design plăcut, modern, preț accesibil și autonomie suficient de mare cât pentru câteva zile.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

ten − one =

Shopping cart