AEG L8WBE68SI, capacitate spălare 8 Kg, cu uscător de capacitate 4 Kg

3.592,99 Lei 4.199,99 Lei
Offer profitshare.ro
Last update was on: 22 septembrie 2023 04:13

AEG L8WBE68SI este este o mașină de spălat ultra-modernă care are inclus un uscător de rufe, fiind alegerea potrivită pentru persoanele care își doresc confort și eficiență maximă, totul la un preț accesibil.

AEG este o companie de electrocasnice fondată în 1883 și care acum este sub branșa companiei Electrolux. Produsele create de această marcă au un raport-calitate excelent, iar performanța, eficiența și design-ul unicat sunt trei calități care ies în evidență indiferent de produs.

Mașina de spălat AEG L8WBE68SI dispune de clasă A cu eficiență crescută și cu 1600 RPM/h.

Montaj:

AEG L8WBE68SI nu dispune de kit de instalare, însă se poate monta cu ușurință contra-cost de către specialiști.

Design:

În ceea ce privește design-ul, mașina de spălat cu uscător de rufe AEG L8WBE68SI a fost creată într-un mod elegant, modern și ideal pentru orice spațiu de montare.
Are o culoare alb pur, cu anumite detalii negre care aduc un aer de lux și minimalism oricărei încăperi.

Performanțe:

AEG L8WBE68SI are multiple performanțe, unul dintre ele fiind cel de uscător de rufe 7000, cu o capacitate de 4 kg, în timp ce programul DualSense are rolul de a adapta temperatura și mișcarea tamburului la fiecare încărcătură.

Mai mult decât atât, nivelul de zgomot maxim este de 52 db, ceea ce înseamnă că este o mașină extrem de silențioasă care este potrivită pentru orice persoană care adoră liniștea și o atmosferă plăcută, chiar și atunci când mașina spală rufele.

Funcții:

Mașina de spălat AEG L8WBE68SI este dotată cu o tehnologie DualSense, despre care am vorbit mai sus, care reglează automat setările ciclului în funcție de tipul de articole vestimentare. Aceasta înseamnă că hainele sunt spălate și uscate la temperatura corectă, păstrându-și forma și dimensiunea actuală, totul într-un singur ciclu.

De asemenea, mașina este dotată cu o altă tehnologie inovatoare, Prosense, care are rolul de a adapta automat duratele de spălare și uscare în funcție de fiecare încărcătură.

Prin această funcție veți economisi timp, bani și apă, în timp ce veți asigura cel mai eficient proces de la rufe uscate murdare, la rufe uscate curate.

Totodată, programul cu abur creat permite împrospătarea hainelor fără a fi nevoie de un ciclu complet, astfel, fibrele și cutele sunt reduse la maxim cu ajutorul aburului din tambur, reducând apoi timpul de călcare, iar faptul că nu le spală intens, hainele se păstrează mai mult timp ca noi.

Programul care vine în ajutor atunci când ai puțin timp, nu mai mult de 60 de minute este perfect. Acesta este NonStop și permite spălarea și uscarea eficientă și rapidă a micilor încărcături, în doar un singur ciclu.

Filtrare:

AEG L8WBE68SI este dotată cu un filtru ușor de scos pentru îndepărtarea și golirea scamelor și a mizeriei care se acumulează în timp.

Concluzie:

Mașina de spălat cu uscător de rufe AEG L8WBE68SI a fost creată în mod deosebit pentru cei care își doresc confort sporit, eficiență maximă și tehnologii inovatoare, iar faptul că are și uscător, este cel mai mare avantaj.

9 Total Score
AEG L8WBE68SI

AEG L8WBE68SI oferă suficient volum cât pentru o familie numeroasă și marele avantaj este că include uscător de rufe.

Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Leave a reply

one × three =

Shopping cart