Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 cu ecran FullHD, Core i5, placă video dedicată – preț foarte bun

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 este un laptop din cea mai nouă generație cu ultimul model de procesor Intel, placă video dedicată și ecran Full HD.

În ulltima perioadă, Acer a câștigat teren în fața competitorilor săi prin faptul că oferă un design plăcut și poate cel mai important este raportul performanță-preț foarte bun,

Am ales să vă prezint astăzi modelul Aspire F15 F5-573G-50B7 întrucât este un laptop cu performanțe foarte echilibrate și cu un preț foarte bun.
Acer Aspire F15 F5-573G-50B7

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 – Vezi aici prețul actual

Design:

Capace de aluminiu, finisaje de calitate, margini rotunjite, greutate relativ mica (2,3 kg) și grosime redusă (2,3 cm-2,84 cm) sunt elementele cheie de design care ne conving că facem cea mai bună alegere.

Display:

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 vine cu un display Non-Glare (mat) cu rezoluiție nativă Full HD (1920 x 1080) și diagonala de 15,6 inch. În ultimii ani cei de la Acer au înțeles faptul că majoritatea care își cumpără un laptop o fac în principal pentru a lucra și apoi pentru distracție.

Ecranul Non-Glare nu reflectă lumina, iar asta înseamnă că nu o să fiți deranjați dacă este aprins becul, sau dacă lucrați afară în aer liber. Pe de altă parte acest tip de ecran nu redă la fel de bine culorile, nu are imaginea atât de reală precum un monitor Glare (lucios), acesta din urmă având bineînțeles dezavantajul de a reflecta lumina.

În condiții de ideale de luminozitate, un monitor cu suprafața lucioasă este excelent pentru cei care petrec foarte mult timp jucându-se sau privind filme. Avantajele și dezavantajele fiecărui tip de monitor se pot vedea în clipul de mai jos

Performanțe:

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 are în configurație cel mai nou model de Core i5 de la Intel, și anume Kaby Lake 7200U cu frecvența de 2,5 GHz și turbo boost până la 3,1 GHz.

Raportul performanță-consum este excelent, acest procesor putând să ducă orice sarcini cu un consum redus de energie. Asta înseamnă autonomie mai bună și temperatură de lucru mai mică.

Trecând rapid peste faptul că există și procesor grafic integrat, ce reduce foarte mult consumul de energie atunci când este cazul, trecem la placa video dedicată.

GeForce 940MX cu memorie de 2GB GDDR5 este placa video dedicată ce face parte din configurația laptopului. Este o placă cu performanțe medii, puteți rula și jocuri mai noi. Lista de jocuri testată pe această placă o găsiți aici

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 are 4 GB DDR4 ca și RAM, ocupând unul dintre cele două sloturi disponibile. Laptopul vine cu platformă inteligentă putând să faceți singuri upgrade la RAM prin demontarea unui singur capac, nu a întregii carcase precum la alte laptopuri.

Memorie DDR4

Memorii de laptop la cele mai bune prețuri, livrare rapidă, cele mai bune servicii de garanție și retur


Unitatea de stocare influențează în mare măsură performanța laptopului fapt pentru care precizez că este vorba despre un hard hibrid cu 1 TB stocare pe hard clasic și 8 GB buffer pe cip de memorie SSD.

După cum se poate intui, performanța acestui hibrid este între cea a unui hard clasic și a unui SSD. Există și slot pentru SSD M2. Sata, putând să faceți upgrade pe viitor cumpărând o astfel de unitate de stocare.

Ca să nu vă plictisesc foarte tare, voi enumera alte dotări fără a intra în detalii: Wi-Fi cu standardul ac, placă de rețea cu standardul Gigabit (1000 Mbps), DVDRW, cameră web High Definition cu tehnologie HDR.

Ca și porturi avem tot ce ne trebuie, inclusiv USB Tip-C pe care îl găsiți la telefoanele de ultimă generație.

Pentru Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 producătorul își asumă o autonomie de până la 8 ore și 30 minute însă în condiții reale de lucru depinde foarte mult de luminozitatea ecranului, taskurile pe care le efectuăm și setarea modului de lucru (performanță maximă sau economie de baterie).

Sistemul de operare preinstalat este Linux (nu există în specificații ce variantă), iar dacă doriți puteți instala orice alt sistem.

Concluzie:

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 este un laptop cu dotări completă, cu performanțe medii, și un preț foarte bun.

9.3 Scor total
Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 un laptop excelent pentru toate sarcinile

Acer Aspire F15 F5-573G-50B7 este excelent atât pentru munca de birou cât și pentru divertisment.

Design
9
Performanță
9
Dotări
9.5
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

Lasă un comentariu

3 − 3 =