Best value

Acer Aspire E5-573G-37U0 laptop ieftin și bun de Black Friday

Acer Aspire E5-573G-37U0 este laptopul pe care îl mi l-aș cumpăra de Black Friday dacă aș avea nevoie să-l schimb pe cel vechi. Nu sunt adeptul laptopurilor scumpe deoarece tehnologia se schimbă cu o viteză uluitoare, iar deprecierea este destul de mare.

Pentru cei care nu sunt la curent cu tehnologia, trebuie menționat și faptul că procesorul este de actualitate (lansat în 2015) și rulează impecabil sarcini uzuale. Am analizat testele hardware efectuate pe acest model de procesor și este imposibil să vă dezamăgească.

Nu voi intra în foarte multe detalii despre Acer Aspire E5-573G-37U0 ci va fi un articol concret, astfel că enumăr două motivele pentru care aș alege acest model din toată oferta de Black Friday:
Acer Aspire E5-573G-37U0

Acer Aspire E5-573G-37U0 – Vezi aici prețul actual

1. Are ecran Full HD cu suprafață Anti-Glare (mată). Rezoluția Full HD asigură o imagine mai clară și totodată o suprafața mai mare de lucru pe desktop. Suprafața Anti-Glare este extrem de utilă deoarece nu reflectă deloc lumina și poți lucra liniștit în orice timp al zilei indiferent de condiții. Recomand acest tip de monitor mai ales dacă petreceți mult timp în fața laptopului, întrucât nu solicită ochii foarte tare.

2. Trecând la performanță, faptul că Acer Aspire E5-573G-37U0 vine din fabrică cu SSD este un mare plus pentru că de cele mai multe ori componenta cea mai slabă de la un laptop este hard discul. Diferența de performanță de la hard la SSD sunt foarte mari și nu țin doar de viteză ci și de consum energetic redus, ceea ce înseamnă că nu se încălzeste precum hard-ul.

Majoritatea laptopurilor din această categorie de preț vin cu hard și dacă vrem să schimbăm cu un SSD, operațiunea trebuie făcută în service-ul autorizat de comerciant altfel se pierde garanția.

Acestea sunt cele două elemente pe care nu le găsești la multe laptopuri de buget și care chiar fac diferența de confort și performanță.

Mai punem în calcul și faptul că Acer Aspire E5-573G-37U0 are placă video dedicată, modelul GeForce 920M cu memorie dedicată de 2 GB. Ca și performanță putem rula perfect noile filme sau clipuri în format 4K. De asemenea putem rula chiar și jocuri precum GTA5, World of Warships, Overwatch, Mirror’s Edge Catalyst și altele.

La fel și partea de conectivitate o să vă încânte deoarece are atât standardul Wi-Fi ac, cât și Gigabit. În concluzie Acer Aspire E5-573G-37U0 este din punctul meu de vedere un best-buy.

8.9 Total Score
Acer Aspire E5-573G-37U0 este best-buy

Acer Aspire E5-573G-37U0 are cel mai bun raport calitate-preț dintre laptopurile de buget iar dacă designul nu o să convingă foarte tare, performanțele cu siguranță o vor face.

Design
8
Performanță
8.5
Dotări
9
Preț
10
Ne-am bucura să aflăm părerea ta despre acest produs

      Leave a reply

      seventeen + eight =